Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5867885

Публикувана на: 26.03.2024

Краен срок: 26.03.2024

Прогнозна стойност: 1333333.34 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Уникален номер на поръчката: 00165-2024-0005

В рамките на настоящата обществена поръчка изпълнителят "Уебит" Фондация ще предостави на Възложителя - Министерство на образованието и науката следните услуги в рамките на Международно изложение WEBIT, което ще се проведе на 23 и 24 октомври 2024 г. в гр. София ("Събитието"):
- наем на площ за изграждане на обособена изложбена и /или конферентна зона за събитие на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ в рамките на Събитието в размер на 500 кв.м;
- осигуряване на 2 500 (две хиляди и петстотин) броя електронни кодове за регистрация на (PRO) пропуски за Събитието, с които да бъдат поканени избрани от Министерство на образованието и науката гости на Събитието.

С изпълнение предмета на настоящата обществена поръчка ще бъде предоставена възможност на най-добрите ученици, студенти, докторанти, учители и преподаватели да участват в подобен форум на световно ниво. Те ще имат възможността да дискутират с водещи експерти и практици от сектора, да споделят и покажат своите идеи и изследвания, както и да се вдъхновят от успешни примери и кариери в областта на ИИ, изкуството и технологиите, дигиталната реклама и медиите и други високо технологични области.  

URL: https://app.eop.bg/today/370963

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД