Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5784589

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 22.03.2024

Прогнозна стойност: 194666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Уникален номер на поръчката: 00385-2024-0009

Обществената поръчка е свързана с предоставяне на услуги по осъществяването на авторски надзор при изпълнение на строителство, съгласно изискванията на чл. 162 от ЗУТ, с цел осигуряване на успешно изпълнение на проекта и подписване на актове и протоколи от Проектанта/тите за изпълнение на строителството, съгласно изискванията на Наредба № 3 / 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и Наредба № 2 / 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжение и строителни обекти, както следва:  
Дейностите са свързани с изграждането на 3-ти (последен етап) от канализацията на село Ивайло и реконструкцията на съпътстващата я водопроводна мрежа, с което се решават едновременно няколко проблема за цялата агломерация на град Пазарджик.
- Проектно решение – Канализация
Предвидената за изграждане от канализационна мрежа е разделена на четири участъка с показване на коти, наклони и диаметри на канализационните клонове и дълбочини на ревизионните шахти /РШ/, улични оттоци /УО/, включващи се в РШ и сградни канализационни отклонения /СКО/, съгласно номерацията от изпълнените клонове от Етап 2. Заснети са кота капак и дълбочина на всички РШ, изпълнени в Етапи 1 и 2, като заустването в Главен колектор 1 на проектните клонове от настоящия Етап 3 ще става на кота изпълненото бетоново „кюне“ в РШ на колектора. 
Трасето на канализацията е проектирано в оста на улиците. 
Каналната мрежа е проектирана с гофрирани полиетиленови тръби висока плътност /PEHD/, всички с коравина SN8. Общата дължина на линейните участъци е 15 223 м.
- Проектно решение – реконструкция водопроводна мрежа
Предвидените за проектиране и изграждане участъци от водопроводната мрежа са съпътстващи изграждането на канализациите, като при водопровода проектните участъци са по-дълги и обхващат цялата дължина на улицата от кръстовище до кръстовище. Аналогично на канализацията, проектните водопроводи са разделени на четири участъка.
В съпътстващата водопроводна мрежа е включена подмяна на съществуващите азбестоциментови /АЦ/, стоманени и поцинковани улични водопроводи с нови, както и подмяна на всички сградни водопроводни отклонения. Общата дължина на линейните участъци е 14 701м. 
Канализационната и реконструираната водопроводна мрежа се проектирани и трасирани според нормативните разпоредби и изисквания за разположение на уличните проводи. 
Обществената поръчка ще се изпълнява на територията на с. Ивайло, община Пазарджик, в офиса на изпълнителя или друго място, ако това е целесъобразно или се налага от спецификата на изпълнение на съответния вид дейност. 

Пълният обхват на предмета на обществената поръчка е подробно описан в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация за участие.

 

 

 

 

URL: https://app.eop.bg/today/368329

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД