Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5226975

Публикувана на: 07.09.2023

Краен срок: 18.09.2023

Прогнозна стойност: 140000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МАРИЦА

Уникален номер на поръчката: 00490-2023-0038

В обхвата на обществената поръчка са включени дейности по периодични доставки на стока, която се търгува на стокова борса, а именно: пелети, с код по CPV - 09111400 „Горива на базата на дърва“, за нуждите на детските градини на територията на община Марица. Допълнителни характеристики на стоката, предмет на доставка:
- горива на базата на дърва (бор – 100%, без свързващи вещества, диаметър 6 мм);
- калоричност  ≥ 4 800 ккал/кг;
- пепелно съдържание ≤ 8%;
- продуктът да отговаря на норматива А1 и ENplus;
- срок на годност: по БДС или еквивалент.
Срокът на действие на борсовия договор ще бъде 36 (тридесет и шест) календарни месеца, считано от датата на подписването му или до достигане на общата стойност на сключения борсов договор, което от двете събития настъпи първо. Прогнозното количество за целия срок на договора възлиза на около 190 тона ± 20%. Посоченото количество е прогнозно и възложителят си запазва правото да увеличава или намалява прогнозното количество в зависимост от възникналите потребности. Точното количество се определя на базата на подадени заявки от страна на възложителя. Реалната консумация за бъдещ период зависи от климатичните условия на съответния отоплителен сезон. Възложителят не се ангажира да усвои изцяло прогнозната стойност на поръчката и не носи отговорност пред изпълнителя за претенции, в случай че обемът на поръчката не бъде изпълнен изцяло.
Предаването на пелетите се извършва на територията на община Марица в обектите, посочени от община Марица при подаване на писмената заявка до изпълнителя. Пелетите ще бъдат доставяни до следните обекти на територията на община Марица:

- ДГ „Здравец", с. Граф Игнатиево;
- ДГ „Пролет", с. Рогош;
- ДГ „Ралица",  с. Войводиново;
- ДГ „Синчец“, с. Скутаре;
- ДГ „Детелина“, с. Строево;
- ДГ „Весела“, с. Калековец.
Община Марица си запазва правото да извършва актуализация на списъка с обекти, до които ще бъдат доставяни пелетите, като включва нов/и обект/и или изключва такива.
Доставките ще бъдат извършвани след предварителна писмена заявка, отправена от възложителя до изпълнителя по пощата, факс и/или електронен път чрез e-mail.
Изпълнителят изпълнява заявката на възложителя със собствени средства, в срок не по-дълъг от 3 /три/ работни дни от получаването на заявката.
Пълно описание на предмета на обществената поръчка се съдържа в документ Техническа спецификация.


 

URL: https://app.eop.bg/today/328764

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД