Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5978118

Публикувана на: 19.04.2024

Краен срок: 20.04.2024

Прогнозна стойност: 120000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ ПО ГОРИТЕ - БЛАГОЕВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00544-2024-0001

Борсово посредничество за закупуване на горива - стоки в списъка по чл.79,ал.1, т.7 от ЗОП.
1. Горива предмет на поръчката са включени в одобрен от МС  списък на стоките по чл.79, ал.1 т.7 от ЗОП.
Прогнозни количества горива за автомобили, както следва:
Безоловен бензин -8000 литра.
Дизелово гориво Б6 -2000 литра.
Газ пропан бутан - 80 000 литра.
В случай че в рамките на срока на договора / 24 месеца/, Възложителят не заяви /зареди/ цялото количество горива от т.1, Възложителят не дължи плащане на останалите незаявени количества горива.
2. Цена и условия на цената:
Цената на горивата в борсовия договор се определят от най ниската котировка за продажба в деня на борсовата сесия.
Цената на заплащане на горивата при всяко конкретно зареждане е продажната цена на съответния вид гориво в търговския обект в деня на зареждането, намален с отстъпка. Размерът на отстъпката се определя от най-ниската котировка за продажба на сесията на ССБ АД в деня на сключване на борсовия договор, но не по малко от 2 ст. с ДДС на литър гориво. отстъпката се запазва  еднаква през срока на договора. В цената са включени всички разходи, мита и налози на горивата. С отстъпката за гориваата.
3. Допълнителна характеристика:
Горивата следва да отговарят на съответните изисквания на Закона за възобновяемите и алтернативните енергийни източници и биогоривата и на Наредбата за  изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина на техния контрол.
4. Място на предаване на стоката: Бензиностанциите на Продавача на територията на Република България. През срока на договора Продавача се задължава да предостави денонощно / 24 часа, 7 дни в седмицата/ възможност за зареждане на горива. Всички да са включени в система за безналично - картово разплащане. На бензиностанциите да се осигури видеонаблюдение на зареждането.
5. Специални условия:
Зареждането на горивата от бензиностанциите на Изпълнителя да става само с магнитни карти за безналично плащане. Издаването на картите, като и подмяна на загубени, повредени и с изтекла валидност карти, издаването на кари на новозакупени автомобили по време на действие на договара да е безплатно.
6. Договорът за доставка на горива да бъде сключен на ССБ АД по реда на Правилника на ССБ АД и ЗСБТ.

URL: https://app.eop.bg/today/379762

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД