Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5462263

Публикувана на: 09.01.2024

Краен срок: 25.01.2024

Прогнозна стойност: 600000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА САДОВО

Уникален номер на поръчката: 00795-2024-0001

Зареждането на горива за автомобилите на Община Садово ще става чрез карти за безналично плащане, ежедневно, на бензиностанции на Продавача на територията на експлоатационни райони на Купувача, находящи се на територията на Община Садово, както и на територията на Р. България.
Продавачът следва да притежава поне 2 /две/ бензиностанции, намиращи се на територията на цялата Община Садово, както и други на територията на Р България. Бензиностанциите може да бъдат собствени, наети или по друг начин ползвани. Продавачът да представи списък на бензиностанциите, снабдени с терминални устройства за безналично плащане, с посочен адрес и работно време.
Издаването на картите, месечното им обслужване, подмяната на загубени/повредени/нови карти е за сметка на Продавача.
Зареждането на автомобилите с горива да е съобразено с изискванията на действащите нормативни документи за извършване на такава дейност.
Продавача да представи /ако не е производител/ валиден документ, удостоверяващ, наличие на договорни отношения с производител или доставчик на едро на горива – заверено ксерокопие;
Количествата за покупка и зареждане на моторните превозни средства с горива, са ориентировъчни, за период от 24 месеца (двадесет и четири месеца) от възлагането.
Купувачът ще закупува стоките, предмет на настоящата поръчка, в зависимост от своите нужди и потребности. Посочените количества не са ограничителни и не задължават Купувача да ги потребява в пълен обем.

 

URL: https://app.eop.bg/today/351840

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД