Договаряне без предварителна покана за участие

Обявлението е в архива.
5804868

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 29.03.2024

Прогнозна стойност: 1122900.59 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00176-2024-0002

Обществената поръчка включва доставка чрез покупка на течни горива:
Автомобилен бензин А95Н – 74 521 л.  + 20% .

- Дизелово  гориво Б6  –  387 838 л.  + 20%.
- Газ пропан - бутан –   73 232 л.  ± 20%
Посочените количества са прогнозни за срока на договора.
ПРОИЗХОД: Европейски съюз.

КАЧЕСТВО: Съгласно БДС и Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина на техния контрол.
ОПАКОВКА: Наливно.
ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 2024 г. / 2025 г./ 2026г./ 2027г.
СРОК НА ГОДНОСТ: Съгласно БДС.
СРОК НА ДОСТАВКА И СРОК НА ДОГОВОРА:
Срок на доставка: Ежедневно на бензиностанциите на Продавача.
Срок на договора: Изпълнението на поръчката е за срок от 36 / тридесет и шест / месеца
МЯСТО НА ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА (ФРАНКИРОВКА): Бензиностанции на Продавача на територията на Област Ямбол и Република България.

АКТ, УДОСТОВЕРЯВАЩ ПРЕДАВАНЕТО НА СТОКАТА: Карта с ПИН код за съответния вид гориво и номер на автомобила, и фискален бон.
НАЧИН НА УДОСТОВЕРЯВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО: Извършва се в момента на зареждане на автомобила, според измервателното устройство и показанията на съответната колонка.
МАКСИМАЛНА ЦЕНА /с ДДС/: продажната цена за един литър с ДДС за даден вид гориво на колонка на бензиностанциите на Продавача в деня на зареждане намалена с търговска отстъпка не по-ниска от 0.03лв. / нула цяло нула три лева/.
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЦЕНАТА: Цената на заплащане на горивата – автомобилен бензин А-95Н, дизелово гориво Б6 и газ пропан – бутан е продажната цена за един литър с ДДС за съответния вид гориво на колонка на бензиностанциите на Продавача в деня на зареждане, намалена със съответната договорена отстъпка.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Банков превод (платежно нареждане) след издаване на фактура и отчет за зареденото гориво по автомобили от Продавача. Фактурирането се извършва един път на месец.
СРОК НА ПЛАЩАНЕ НА ЦЕНАТА: До 30 (тридесет) календарни дни след издаване на фактура и отчет за зареденото гориво по автомобили от Продавача. Фактуриране един път на месец до последния ден на съответния месец, като представянето на фактурите да става не по – късно от 5 / пет / работни дни от тяхното издаване.

ОРГАН, УДОСТОВЕРЯВАЩ КАЧЕСТВОТО НА ПОЛУЧАВАНАТА СТОКА: Независима контролна организация.
РЕКЛАМАЦИОНЕН СРОК И НАЧИН НА УРЕЖДАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИТЕ: За количество - в момента на получаване на стоката в присъствието на представител на Продавача и представител на Купувача. За качество - до 10 (десет) дни след излизане на пробите за качество.
ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БОРСОВИЯ ДОГОВОР: Продавачът внася гаранция за изпълнение / депозит /  в размер на 2% (два процента) от стойността на борсовия договор без ДДС в срок до 14 / четиринадесет / дни от датата на сключване на договора.
НЕУСТОЙКА: За неизпълнение на задължения по борсовия договор неустойката е 1% (един процент) от стойността на неизпълнението без ДДС.

ПРОДАВАЧЪТ декларира, че стоката е освободена от претенции и задължения към трети лица, дружества и фирми.


 

URL: https://app.eop.bg/today/371016

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД