Динамична система за покупки

Обявлението е в архива.
5946790

Публикувана на: 05.04.2024

Краен срок: 05.05.2024

Прогнозна стойност: 3000000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ. ИВАН РИЛСКИ" ЕАД

ДСП - Абонаментно сервизно обслужване на медицинска апаратура съгасно първоначално планиран спектър /част от документацията за участие/ с посочено естество и количество на апаратурата, както и прогнозна стойност. Първоначално планиранираният спектър може да бъде частично изменен, както и да се добавя нова апаратура в хода на динамичната система. Одобрените кандидати могат да подадат оферта за една или повече единици, както и могат да не подадат оферта. 
ДСП функционира на два етапа:

-Първи етап - събиране на заявления за участие (Краен срок за подаване на първоначални заявления - 10.05.2024 г.);  
-Втори етап - събиране на оферти по конкретни покани.
Разглеждането на първоначалните заявления за участие ще се извърши в срок до 15 работни дни от крайният срок за подаване на заявления.  Покана за конкретна поръчка няма да бъде обявявана преди да бъдат разгледани всички първоначални заявления.
Заявления могат да се подават и след крайния срок за подаване на първоначални заявления, в тези случаи кандидатите ще получават покани след одобряване на включването им в ДСП.
Офертите ще бъдат класирани от програма, която ще е достъпна и безплатна за всички кандидати. Осигурен е неограничен, пълен и пряк достъп до документацията за обществената поръчка през целия срок на действие на ДСП.
ДСП ще функционира в рамките на три години, а именно в рамките на три години възложителят може да отправя покани до допуснатите кандидати за събиране на оферти за абонаментно сервизно обслужване на медицинска апаратура  включена в първоначално планираният спектър или извън него. Слючените договори ще са със срок на действие 24 месеца, считано от влизането му в сила, който срок може да се удължи с нови 12 месеца.
Естеството на услугите по абонаментно сервизно обслужване, които ще се извършват, включва извършването на профилактика и всички аварийни и текущи ремонти, при необходимост, на специализираната апаратура, както и подмяна на части, при необходимост. 

Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

Краен срок за подаване: 05 апр 2027 (пон), 23:59
Дата на публикуване: 05 апр 2024 (пет), 10:06

МОЛЯ ЗА ДОКУМЕНТАЦИЯТА И УТОЧНЯВАНЕ СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ! 

URL: https://app.eop.bg/today/377931

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД