Динамична система за покупки

Обявлението е в архива.
5794044

Публикувана на: 15.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 650000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "КАНЕВ" АД

ДСП се създава за периодична доставка по предварителна заявка на лекарствени продукти, които не са включени в Приложение 2 на ПЛС по чл. 262, ал. 6, т. 2 от ЗЛПХМ, необходими за изпълнение на лечебната дейност в УМБАЛ „КАНЕВ” АД.
Лекарствените продукти, предмет на процедурата са представени в първоначална "Техническа спецификация“ /част от документацията за участие/, с посочени лекарствени форми, количество лекарствено вещество, единица мярка и необходимо прогнозно количество. Първоначално планиранираната "Техническа спецификация" може да бъде частично променяна в хода на провеждане на динамичната система, като се добавят нови лекарствени продукти и/или се променят количествата им.  Посочените количества в приложената към настоящите указания „Техническа спецификация“ са прогнозни и не пораждат задължение за Възложителя да ги възложи в прогнозния обем. 
Кандидатите, включени в ДСП могат да подадат оферта за един или повече редове, както и могат да не подадат оферта.
ДСП ще функционира в рамките на 36 /тридесет и шест/ месеца, като в този период Възложителят може да отправя покани до включените в ДСП кандидати за събиране на оферти за всяка конкретна поръчка за доставка на лекарствени продукти, в рамките на ДСП.  
Срок на договорите, сключвани въз основа на ограничените поръчки в рамките на ДСП е за период от 24 месеца.
ДСП функционира на два етапа, както следва:
ПЪРВИ ЕТАП НА ДИНАМИЧНАТА СИСТЕМА ЗА ПОКУПКИ – СЪБИРАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ: Квалифициране на доставчиците (допускане на доставчиците до системата). На този етап се събират заявления за участие в ДСП. Заявленията за участие /ЕЕДОП/ съдържат информация относно личното състояние на кандидатите и критериите за подбор, поставени от Възложителя.
Краен срок за подаване на първоначални заявления - 15.04.2024 г. 
Разглеждането на първоначалните заявления за участие се извършва в срок до 10 /десет/ работни дни от крайният срок за подаване на първоначални заявления, след което Възложителят определя с решение за подбор с което квалифицираните доставчици се включват в ДСП.
След първоначалния срок за подаване на заявления, Възложителят ще разглежда новопостъпилите заявления два пъти в месеца /всеки понеделник от първата и третата седмица на месеца/. След всяко разглеждане на заявленията, Възложителят издава решение за подбор.
След влизане в сила на решението за подбор следва втори етап на процедурата. 
ВТОРИ ЕТАП НА ДИНАМИЧНАТА СИСТЕМА ЗА ПОКУПКИ – СЪБИРАНЕ НА ОФЕРТИ ПО КОНКРЕТНИ ПОКАНИ: След влизане в сила на първоначалното решение за включване на одобрените кандидатите в ДСП,  Възложителят обявява отделни процедури в рамките на ДСП.
За всяка конкретна процедура, Възложителят изпраща покана за представяне на оферти за конкретната поръчка до всички кандидати, включени в ДСП.
Офертите на кандидатите съдържат техническо и ценово предложение.
Офертите ще бъдат класирани от програма, която ще бъде достъпна и безплатна за участниците.

Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

Краен срок за подаване: 15 мар 2027 (пон), 23:59
Дата на публикуване 15 мар 2024 (пет), 10:32

МОЛЯ ЗА УТОЧНЯВАНЕ СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОБЯВЛЕНИЕТО СЕ СВЪРЖЕТЕ С ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ!

URL: https://app.eop.bg/today/367434

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД