Автомат за кафе и автомат за закуски и безалкохолни напитки

Обявлението е в архива.
5511978

Публикувана на: 30.01.2024

Краен срок: 21.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Други

Видове обявления:

  • - .info


ОБЯВЛЕНИЕ

„СПЕЦИАЛИЗИРАНИ БОЛНИЦИ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ – НАЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС” ЕАД, ЕИК 130344823, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Васил Левски” № 54,
На основание чл. 29 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия, Правилата за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители съгласно Приложение № 1 към чл. 29 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия, Правилата за провеждане на търгове и конкурси за отдаване под наем на дълготрайни активи, собственост на „Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс“ ЕАД, Решение на Съвета на директорите Протокол № 2/16.01.2024 г. и Заповед № РД-09-11/29.01.2024 г. на Изпълнителния директор на „СБР-НК“ ЕАД,
I. ОТКРИВА:
ТЪРГОВЕ С ТАЙНО НАДДАВАНЕ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ ПОД НАЕМ НА СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ:

ОБЕКТ № 4: ОБОСОБЕНА ПЛОЩ от 3 /три/ кв.м, за монтиране на 2 /два/ бр. вендинг машини – 1 /един/ бр. за кафе и топли напитки и 1 /един/ бр. за пакетирани храни и безалкохолни напитки, на партер до входа в Стационарен блок, собственост на „Специализирани болници за рехабилитация-Национален комплекс“ ЕАД – филиал Велинград, гр. Велинград, ул. „Гоце Делчев“ № 38.
4.1. Предназначение на обекта на търга: за инсталиране и експлоатация на автомат за кафе и автомат за закуски и безалкохолни напитки.

8. ВИД НА ТЪРГОВЕТЕ: търг с тайно наддаване, при закрито заседание.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД