Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
4932712

Публикувана на: 05.05.2023

Краен срок: 17.05.2023

Прогнозна стойност: 33980.25 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00026-2023-0067

„Изготвяне на хидрогеоложка документация, необходима за стартиране на процедури по издаване на разрешителни за водовземане на подземни води по Закона за водите в почивна станция „Цигов чарк“, помпена станция „Тошков чарк“, помпена станция „Сърнена река“ и помпена станция „Дженевра“ в обособени позиции

Обособена позиция 1 – Почивна станция „Цигов чарк“ е разположена  в землището на гр. Батак, община Батак, област Пазарджик.
Съществуващото водоснабдяване за питейно – битови нужди на почивна станция „Цигов чарк“ на Предприятие ВЕЦ се състои от три броя каптирани естествени извори, водите от които се събират в един общ резервоар и оттам постъпват във водопроводната мрежа на станцията.
За откриване на процедурите по издаване на разрешителни за водовземане от подземни води, е необходимо подаване на заявление към Басейнова дирекция Пловдив с приложени към тях документи, съгласно чл. 60 от Закона за водите и чл. 144, ал. 2 и чл. 145, ал. 2 от Наредба №1 от 10.10.2007 г. за проучване, ползване и опазване на подземните води. Услугата включва, изготвяне на необходимите документи за З бр. каптирани естествени извори, за стартиране на процедура по издаване на разрешително за водовземане от подземни води за питейно-битови нужди на Почивна станция „Цигов чарк“, съобразени с изискванията на Басейнова дирекция Източнобеломорски район с център Пловдив както следва:

  • Обосновка на водовземането, включително обосновка на заявеното водно количество, съгласно нормите за водопотребление.
  • Изготвяне на проект за оразмеряване на санитарно-охранителна зона около трите броя водоизточници.

Обособена позиция 2 - Помпена станция „Тошков чарк“ е разположена в землището на гр. Батак, община Батак, област Пазарджик. Услугата включва, изготвяне на необходимите документи за един брой каптиран естествен извор, за стартиране на процедура по издаване на разрешително за водовземане от подземни води за други цели на Помпена станция „Тошков чарк“, съобразени с изискванията на Басейнова дирещия Източнобеломорски район с център Пловдив.

Обособена позиция 3 - Помпена станция „Сърнена река“ е разположена в землището на гр. Батак, община Батак, област Пазарджик. Водоснабдяването за поливане на зелените площи и измиване на площадки на Помпена станция „Сърнена река“ на Предприятие ВЕЦ се състои от един брой каптиран естествен извор, водите от който се събират в един общ резервоар, и оттам постъпват във водопроводната мрежа на станцията. Услугата включва, изготвяне на необходимите документи за един брой каптиран естествен извор, за стартиране на процедура по издаване на разрешително за водовземане от подземни води за други цели на Помпена станция „Сърнена река”, съобразени с изискванията на Басейнова дирекция Източнобеломорски район с център гр. Пловдив.

Обособена позиция 4 - Помпена станция „Дженевра" е разположена в землището на гр. Батак, община Батак, област Пазарджик. Услугата включва, изготвяне на необходимите документи за един брой каптиран естествен извор, за стартиране на процедура по издаване на разрешително за водовземане от подземни води за други цели на Помпена станция „Дженевра“, съобразени с изискванията на Басейнова дирещия Източнобеломорски район с център гр. Пловдив.
 

URL: https://app.eop.bg/today/298654

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД