Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
4944342

Публикувана на: 09.05.2023

Краен срок: 25.05.2023

Прогнозна стойност: 69900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СОФИЙСКА ВОДА АД

Уникален номер на поръчката: 00435-2023-0038

Кратко описание / документация :
Избор на изпълнител за сключване на договор с предмет: Абонаментен сервиз на пожароизвестителни инсталации на обекти на „Софийска вода“ АД. Изпълнителят ще обслужва пожароизвестителните системи при следните условия и извършвайки следните дейности:
Ежемесечна проверка, диагностика и настройка на пожароизвестителните инсталации на обекти на „Софийска вода” АД не по-късно от 15-то число на текущия месец.
Сервизните дейности на пожароизвестителните инсталации на обектите на „Софийска вода” АД, в случай на необходимост, следва да се извършат в рамките до 15 работни дни след писменото възлагане по факс/имейл от страна на Възложителя.
В случай на аварийни ситуации на пожароизвестителните инсталации - предмет на Договора, времето за реакцията на Изпълнителя от информирането му по имейл/факс от страна на контролиращия служител на Възложителя, до пристигането му на посоченото място, не трябва да превишава 8 (осем) часа. Под реакция се разбира, пристигането на Изпълнителя до обекта и установяване на причините за аварията.

URL: https://app.eop.bg/today/297954

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД