Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
4950561

Публикувана на: 10.05.2023

Краен срок: 22.05.2023

Прогнозна стойност: 36000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "Д-Р ТОТА ВЕНКОВА" АД

Уникален номер на поръчката: 00748-2023-0020

- Предмет на поръчката: „Избор на изпълнител за абонаментна поддръжка на асансьорните уредби на МБАЛ „Д-р Тота Венкова” АД – Габрово  в сградите на ул. ”Д-р Илиев Детския” №1“.  по смисъла на чл.3, ал.1, т.3 от ЗОП.
 - Обхват на обществената поръчка: Абонаментната поддръжка на асансьорните уредби включва 24-часово техническо обслужване, профилактика, ремонт (текущ и авариен), демонтаж, доставка и монтаж на нови резервни части и/или консумативи, извършване на задължителна ревизия от Държавен технически надзор, почистване на асансьорни шахти, гресиране и смазване на възли и детайли и водене на техническа документация в съответствие с изискванията на Наредбата за безопасна експлоатация и техническия надзор на асансьори.     
 - Срок за реакция:

  • Да освобождава пътници (при необходимост) при аварийно спиране на асансьорната уредба в срок до един час от уведомяване за настъпване на събитието.

При условие, деклариране срок на реакция участникът следва да се съобрази с времето на придвижване от техниците си от своята сервизна база до МБАЛ Габрово, при спазване правилата за движение. ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ следва да докаже възможността за навременна реакция с представяне на документи, удостоверяващи наличие на собствена или наета сервизна база/подизпълнител/на територията на гр. Габрово или околностите.

  • В рамките на 24 (двадесет и четири) часа от уведомлението за неизправност от страна на Възложителя или констатирането й от страна на Изпълнителя, когато повредата не предполага влагане на резервни части;
  • В рамките на 48 (четиридесет и осем) часа от одобряването на заявката/офертата, от страна на Възложителя, чрез координатора/отговорника по договора, в случаите, когато се влагат резервни части, детайли или възли при извършването на ремонта. Ако резервната част не е налична, и е предмет на доставка, срокът е до 48ч. от деня на доставката

URL: https://app.eop.bg/today/299986

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД