Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
4930169

Публикувана на: 03.05.2023

Краен срок: 16.05.2023

Прогнозна стойност: 915000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00640-2023-0035

ВЪЗЛОЖИТЕЛ
Възложител на настоящата обществена поръчка e ректорът на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
ЦЕЛ И ОПИСАНИЕ на предмета на настоящата обществена поръчка. Предмет на настоящата обществена поръчка е предоставяне на услуги по Обслужване на щатния персонал от Служба по трудова медицина и извършване на периодични медицински прегледи и изследвания на работещите в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
СРОКОВЕ: 
Договорът за изпълнение на обществената поръчка, по съответната обособена позиция влиза в сила от датата на регистрирането му в деловодната система на СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ и е с срок на действие от 36 (тридесет и шест) календарни месеца или до достигане на прогнозната стойност, което от двете събития настъпи по-рано.
Обект на обществената поръчка е услуга по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от Закона за обществените поръчки (ЗОП).
Предметът на обществената поръчка е предоставяне на услуги по „Обслужване на щатния персонал от Служба по трудова медицина и извършване на периодични медицински прегледи и изследвания на работещите в Софийски университет „Св. Климент Охридски“““ по две обособени позиции.
Предметът на обществената поръчка е разделен на две обособени позиции и включва:
По обособена позиция № 1: изпълнението на услуги и дейности по обслужване от регистрирана служба по трудова медицина на работещите в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съгласно изискванията на чл.25, 25 “а“ от ЗЗБУТ и Наредба №3/25.01.2008г. за условията и реда за осъществяване на дейностите на службите по трудова медицина, Наредба № 5/11.05.1999г. за реда, начина и периодичността на извършване на оценка на риска и други релевантни нормативни актове за нуждите на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
По обособена позиция № 2: Услуги по извършване на задължителни медицински прегледи, съгласно Наредба №3/28.02.1987г. за задължителните предварителни и периодични медицински прегледи на служителите работещите в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.


В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка, по съответната обособена позиция  и изискванията на Възложителя са подробно индивидуализирани в Техническата спецификация, към всяка обособена позиция – Приложение № 1 към поканата за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/275216

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД