Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
4987019

Публикувана на: 29.05.2023

Краен срок: 02.06.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СИМИТЛИ

ОБЩИНА СИМИТЛИ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД            
Пк. 2730-гр. Симитли, ул. “Хр. Ботев” № 27, тел. 0748/ 7-21-38, 7-21-57, oba@simitli.bg



                                                                               П О К А Н А
                                                               ЗА ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ

Община Симитли, гр. Симитли, ул. „Христо Ботев“ № 27, започва пазарни консултации на основание чл. 44 от Закона за обществените поръчки за определяне на прогнозна стойност при възлагане на обществена поръчка, във връзка с чл. чл. 29, ал. 16 от Наредба № 12 от 25 юли 2016 г. за прилагане на Подмярка 19.2 „Прилагане на стратегии за Водено от общностите местно развитие“ на мярка 19 “Водено от общностите местно развитие“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., предвид намерението на община Симитли  да кандидатства за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Процедура чрез подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.677 МИГ „Струма – Симитли, Кресна и Струмяни“ , Мярка 7.5 „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура“ от Стратегията за ВОМР на МИГ „Струма-Симитли, Кресна и Струмяни“ по проект: "Изграждане, закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли" с предмет на обществената поръчка:  Закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли по две обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Закупуване и доставка на офис мебели за туристически информационен център“
Обособена позиция № 2: „Закупуване и доставка на конпютърна конфигурация и мултифункционално устройство за туристически информационен център“
Каня всички заинтересовани лица да подадат индикативни оферти, които да съдържат:
♦ Наименование на оферента;
♦ ЕИК;
♦ Срок на валидност на офертата /който не трябва да бъде по-кратък от 180 календарни дни/;
Дата на издаване на офертата;
♦ Подпис и печат на офертата;
Ценово предложение, което съдържа оферирана цена, съгласно приложената към поканата количествено-стойностна сметка, за обекта както следва: „Закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли“ по две обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Закупуване и доставка на офис мебели за туристически информационен център“
Обособена позиция № 2: „Закупуване и доставка на компютърна конфигурация и мултифункционално устройство за туристически информационен център“
Ценовото предложение може да бъде представяно като отделен документи или да се съдържа в офертата. Към ценовото предложение се прилага 1 брой остойностена количествена сметка по приложения към поканата образец.
Моля също да ни уведомите дали представляваната от Вас фирма е вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписвания /за местни лица/, като това може да стане и чрез посочване на ЕИК в офертата.  За оферентите – чуждест­ранни лица, следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.
Важно: Вписването в Търговския регистър към Агенцията по вписвания за местни лица, съответно притежаването на документ за правосубектност съгласно националното им законодателство за чуждестранни лица, е задължително условие за разглеждане и оценяване на съответната оферта.
         
Оферти могат да се подават до 16.00 часа на 02.06.2023 г. на адрес: гр. Симитли, ул. „Христо Ботев“ № 27 – деловодство или на електронна поща: oba@simitli.bg.
Приложение:

  • Количествено-стойностна сметка  ОП № 1 - 1 брой
  • Количествено-стойностна сметка ОП № 2 – 1 брой 
  • 3. Ценово предложение образец  - 1 брой
    5. Техническа спецификация.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/305867

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД