Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
4970332

Публикувана на: 22.05.2023

Краен срок: 30.05.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СИМИТЛИ

ОБЩИНА СИМИТЛИ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД            
гр. Симитли, п.к. 2730, ул. “Христо Ботев” № 27, тел. 0748/ 7-21-38, 7-21-57, oba@simitli.bg

П О К А Н А
за участие в пазарна консултация по смисъла на чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки за определяне на прогнозна стойност при възлагане на обществена поръча с предмет: „Изготвяне на проектно предложение за кандидатстване по Процедура чрез подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.677 МИГ СТРУМА- СИМИТЛИ, КРЕСНА И СТРУМЯНИ МЯРКА 7.5 „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура” от Стратегията за ВОМР на МИГ „Струма – Симитли, Кресна и Струмяни“ и оказване на консултантски услуги по управлението му


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
На основание чл.21, ал.2 и чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), във връзка с чл. 29, ал. 16 от Наредба № 12 от 25 юли 2016 г. за прилагане на подмярка 7.5 „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура” от Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Струма-Симитли, Кресна и Струмяни“, финансирана от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. и предвид намерението ни да кандидатстваме по Процедура чрез подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.677 МИГ СТРУМА- СИМИТЛИ, КРЕСНА И СТРУМЯНИ МЯРКА 7.5 „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура” с проект: „Изграждане, закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли“, община Симитли кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения за цена за изпълнение на поръчка с предмет: „Изготвяне на проектно предложение за кандидатстване по Процедура чрез подбор на проектни предложения № BG06RDNP001-19.677 МИГ СТРУМА- СИМИТЛИ, КРЕСНА И СТРУМЯНИ МЯРКА 7.5 „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура” от Стратегията за ВОМР на МИГ „Струма – Симитли, Кресна и Струмяни“ и оказване на консултантски услуги по управлението му“.
  Ценовите оферти са ни необходими, за да се определи прогнозна стойност на поръчката, респективно договора.
Оферти могат да се подават до 16.00 часа на 30.05.2023 г. на адрес: гр. Симитли, ул. „Христо Ботев“ № 27 – деловодство или на електронна поща: oba@simitli.bg.
Индикативните ценови предложения следва да съдържат прогнозна стойност без ДДС.  
Важно! В случай че не може да се осигури спазване на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаването на изискванията на чл. 44, ал. 3 от ЗОП, кандидатът или участникът, участвал в пазарната консултация, се отстранява от процедурата по обществената поръчка, ако не може да докаже, че участието му не води до нарушаване на този принцип (чл. 54, ал.1, т. 5 от ЗОП). Преценката за необходимостта от отстраняване от участие е на възложителя, но тежестта на доказване спазването на принципите на ЗОП е на кандидатите и участниците в обществената поръчка.
Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществената поръчка, респективно договора.
Всички заинтересовани лица могат да подадат индикативни предложения за дейностите за които имат необходимата квалификация, компетентност и отговарят на законовите изисквания за изпълнението им. 
Всяко индикативно предложение следва да има следното минимално съдържание:

  • Наименование на оферента и посочване на идентификационни данни, съгласно регистрацията му.
  • Дата на издаване, подпис и печат на оферента.
  • Срок на валидност на офертата.
  • Индикативно ценово предложение, съобразно приложеният образец.
  • Ще бъдат разглеждани единствено индикативни предложения, които са постъпили в указаният в настоящата покана срок и място, и съдържащи посочените по-горе идентифициращи данни на подателя.
     
    Приложения:
     

  • Приложение №1: Техническа спецификация;
  • Приложение №2: Образец на Индикативно предложение за цена.
  •  

     


     

     

     

    URL: https://app.eop.bg/today/303356

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД