Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
4987015

Публикувана на: 29.05.2023

Краен срок: 02.06.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СИМИТЛИ

ОБЩИНА СИМИТЛИ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД            
гр. Симитли, п.к. 2730, ул. “Христо Ботев” № 27, тел. 0748/ 7-21-38, 7-21-57, oba@simitli.bg

П О К А Н А
за участие в пазарна консултация по смисъла на чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки за определяне на прогнозна стойност при възлагане на обществена поръча с предмет: „Изготвяне на инвестиционен проект във фаза Технически проект и упражняване на авторски надзор на обект: "Изграждане на туристически информационен център в Община Симитли" по проект: „Изграждане, закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли“

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
На основание чл.21, ал.2 и чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), във връзка с чл. 29, ал. 16 от Наредба № 12 от 25 юли 2016 г. за прилагане на МЯРКА 7.5 „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура” от Стратегията за ВОМР на МИГ „Струма – Симитли, Кресна и Струмяни“, финансирана от програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г  с проект: „Изграждане, закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли“, община Симитли кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения за цена за изпълнение на поръчка с предмет: „Изготвяне на инвестиционен проект във фаза Технически проект и упражняване на авторски надзор на обект: "Изграждане на туристически информационен център в Община Симитли" по проект: „Изграждане, закупуване и доставка на оборудване и обзавеждане на туристически информационен център в Община Симитли“. Ценовите оферти са ни необходими, за да се определи прогнозна стойност на поръчката.
Оферти могат да се подават до 16.00 часа на 02.06.2023г. на адрес: гр. Симитли, ул. „Христо Ботев“ № 27 – деловодство или на електронна поща: oba@simitli.bg.
Индикативните ценови предложения следва да съдържат прогнозна стойност без ДДС.  
Важно! В случай че не може да се осигури спазване на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаването на изискванията на чл. 44, ал. 3 от ЗОП, кандидатът или участникът, участвал в пазарната консултация, се отстранява от процедурата по обществената поръчка, ако не може да докаже, че участието му не води до нарушаване на този принцип (чл. 54, ал.1, т. 5 от ЗОП). Преценката за необходимостта от отстраняване от участие е на възложителя, но тежестта на доказване спазването на принципите на ЗОП е на кандидатите и участниците в обществената поръчка.
Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществената поръчка.
Всички заинтересовани лица могат да подадат индикативни предложения за дейностите за които имат необходимата квалификация, компетентност и отговарят на законовите изисквания за изпълнението им. 
Всяко индикативно предложение следва да има следното минимално съдържание:

  • Наименование на оферента и посочване на идентификационни данни, съгласно регистрацията му.
  • Дата на издаване, подпис и печат на оферента.
  • Срок на валидност на офертата.
  • Индикативно ценово предложение, съобразно приложеният образец.
  • Ще бъдат разглеждани единствено индикативни предложения, които са постъпили в указаният в настоящата покана срок и място, и съдържащи посочените по-горе идентифициращи данни на подателя.
     
    Приложения:
     

  • Техническа спецификация;
  • Образец на Индикативно предложение за цена.
  • Таг проектиране
  • URL: https://app.eop.bg/today/305878

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД