Открита процедура

Обявлението е в архива.
4929089

Публикувана на: 03.05.2023

Краен срок: 29.05.2023

Прогнозна стойност: 22100.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Военномедицинска академия

Уникален номер на поръчката: 00085-2023-0023

Обособена позиция № 1: Непрекъснато аварийно обслужване на гаранционни асансьорни и повдигащи уредби в МБАЛ-София-ВМА”;
 Обособена позиция № 2: „Непрекъснато аварийно обслужване на гаранционен асансьор в МБАЛ-Сливен-ВМА”.

Обект на настоящата обществена поръчка е „услуга” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.

Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка по всяка обособена позиция са описани и регламентирани в Техническата спецификация, ЧАСТ II от документацията за участие, като за всяка обособена позиция е приложен „Списък на съоръженията”.
Извършването на на абонаментната сервизна поддръжка на 4 бр. асансьорни уредби (3 бр. асансьори и 1 бр. наклонена стълбищна платформа по стъпала за  хора с ограничена подвижност), включва: абонаментно аварийно и сервизно обслужване на асансьори, труд, профилактика, смазване, почистване, дейности по настройване и регулиране, извършването на всички функционални проверки (един път в месеца) и технически обслужвания на асансьорите и съоръженията към тях (шест пъти годишно), определени в действащите нормативни документи, както и 24-часово непрекъснато аварийно обслужване, съгласно Наредба за безопасната експлоатация и технически надзор на асансьори, с цел осигуряване безопасното и безаварийното им функциониране.
Изпълнителят ще осъществява възложените му дейности съгласно изискванията на   Възложителя и законовите и подзаконови нормативни актове регламентиращи дейностите, включени във всяка обособена позиция.
 

URL: https://app.eop.bg/today/270364

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД