Абонаментно обслужване на персонала

Обявлението е в архива.
4915081

Публикувана на: 27.04.2023

Краен срок: 04.05.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД на основание Заповед №А-З-48/27.04.2023г. на Управителя, открива процедура за избор на изпълнител – регистрирана Служба по трудова медицина, въз основа на не по-малко от три оферти, за „Абонаментно обслужване на персонала на АДИС ЕООД за реализиране на пълния задължителен обем от дейности, съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд“.

Критерии за оценка – най-ниска цена за пълно годишно обслужване на 1 лице от персонала и абонаментна такса за извършването на дейностите по ведомствен орган по здраве и безопасност.

Изисквания към кандидатите и предмета на поръчката:

Общи изисквания към кандидатите:
За участие в процедурата кандидатите представят следните документи за легитимация: за юридически лица – нетърговци – документ за регистрация, за български юридически лица – търговци или кооперации – удостоверение за регистрация или пререгистрация по Закона за търговския регистър с посочване на Единен идентификационен код /ЕИК/. Офертите се подписват от управляващия орган или упълномощено от него лице.
Специални изисквания към кандидатите:
Кандидатите следва да са регистрирани по реда на чл.25г от ЗЗБУТ и Наредба № 3/25.01.2008 г. за условията и реда за осъществяване на дейността на службите по трудова медицина
Кандидатите представят към предложенията си Удостоверение за регистрация по чл.25г, ал.2 от ЗЗБУТ
Изисквания към предмета на поръчката:
Кандидатите представят цена за пълно годишно обслужване на 1 лице от персонала за дейностите във връзка с обслужването по трудова медицина /за общ брой 100 човека/; абонаментна такса за извършването на дейностите по ведомствен орган по здраве и безопасност, начин на плащане, срок на валидност на офертата.
Цените в офертата да са посочени без ДЦС.
Срок за събиране на офертите – до 04.05.2023 г. до 17.00 ч.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от три броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17,00 часа на 09.05.2023 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 10.05.2023 г. 10,00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите, подписани от управляващия орган или упълномощено от него лице, се подават до посочения краен срок в сектор „Административно обслужване“ в запечатан плик, всеки работен ден от 09.00 ч. – до 17.00 ч. или по пощата на адрес -гр.София 1504, ул.Велико Търново № 27. На плика да бъде записано за коя поръчка се кандидатства, името и адреса на подателя.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД